Наградни конкурс "Дигитални час 2019/2020"

linijasiva

На наградном конкурусу „Дигитални час 2019/2020“ наставници наше школе, Никола Антонић и Јована Антонијевић освојили су трећу награду са радом “Здрава исхрана“.

За потребе овог часа, наставници су самостално креирали дигиталне наставне материјале: онлајн упитник, дигитални наставни материјал по моделу микроучења и интерактивну веб апликацију за састављање јеловника. У раду је представљено повезивање наставних садржаја биологије и француског језика, применом наставних материјала за дигитално учење. Креирани садржају су достпни на следећим линковима:

https://rise.articulate.com/share/xHPMvvdWPSsxEaZzJCsk-3hoSx3EivYD#/

http://aldexlearning.com/digcas2019/kalorije/story_html5.html

Наградни конкурс за наставнике основних школа „Дигитални час“ у школској 2019/2020. години расписало је Министарство трговине, туризма и телекомуникација. Циљ конкурса подстицање употребе информационих технологија као наставних средстава, односно употреба информационих технологија које су применљиве у настави и уједно усклађене са исходима/задацима и циљевима часа. Запослени из наше школе активно учествују на овом конкурсу и у последње четири године освојене су 3 награде.

linijasiva

Hits: 1165

Пријава на страницу