Општинско такмичење „Шта знаш о саобраћају“ 2017.

У суботу, 22. 4. 2017. у ОШ „Нада Пурић“ је одржано Општинско такмичење „Шта знаш о саобраћају“. Учествовало је 65 ученика из десет ваљевских основних школа.

Нашу школу су представљали Михаило Марковић (8.разред), Милица Марковић, Анђела Јанковић, Бојан Живановић (7.разред), Мирослава Павловић, Катарина Глигорић, Марко Маџаревић и Ђорђе Добривојевић (5. разред).  

Анђела Јанковић и Михаило Марковић су освојили сјајна друга места у групи Ц (ученици старији од 12 година) и пласирали се на Окружно такмичење које ће бити одржано 13. 5. 2017.

Екипно, Школа је освојила убедљиво прво место у групи Ц и  друго место у групи Б.

Честитамо свим учесницима такмичења на знању и борбености, а Анђели и Михаилу желимо много успеха у наставку такмичења.

Велику подршку у организацији такмичења дугујемо Сањи Јакић, власници Ауто школе Велма-С, која је обезбедила судије за прегледање тестова и оцену вожње на полигону спретности, а такође пронашла и спонзоре, пекару Гибаница (Миће Танкосића), који је спонзорисао сендвиче за све учеснике такмичења и Гала воду из Кључа, која је обезбедила флаширану воду.

Подршку организацији такмичења дао је и МУП – Ваљево, са два прегледача тестова.

Морамо да напоменемо да је, овај пут, после вишегодишње сарадње, Ауто Мото Савез Србије – огранак Ваљево одбио да учествује у организацији такмичења, што је помало апсурдно, јер би АМСС, поред Министарства просвете, требало да буде један од главних организатора, поготово у јеку опште промоције важности саобраћајне културе у Србији.

 Ментор: Небојша Тодоровић

 

Пријава на страницу