Успеси наших ученика 2018/2019

И ове године наши ученици су вредно радили и трудили се да остваре што боље резултате на такмичењима. За такмичења су их пожртвовано припремали предметни наставници. Тако да је ученица 6. разреда Магдалена Лазаревић остварила пласман на окружно такмичење из математике. Из српског језика на општинском такмичењу су учествовале следеће ученице: Сања Јанковић 6. разред, Милица Катић 7. разред и Милица Матић 7. разред. Док је ученица 8. разреда Вера Исаиловић имала директан пласман на окружно због ранијих постигнућа, такође Вера је учествовала и на општинском такмичењу из биологије. Из географије на општинском такмичењу учествовала је Емина Стајић 7. разред и Ивана Танасковић 8. разред. На окружном такмичењу из хемије пласирала се и учествовала ученица 7. разреда Катарина Глигорић.
Да добро познају саобраћај показали су ученици наше школе на такмичењу „Шта знаш о саобраћају?“. На општинском нивоу тог такмичења учествовали су Александар Алексић 5. разред, Марија Плећић 6. разред и Немања Илић 6.разред, Маријана Драјић 7.разред, док су пласман на окружно остварили Теодора Лазаревић 5. разред и Милутин Павловић 8. разред. На окружном такмичењу које се одржало 11. маја 2019. године, Милутин Павловић је освојио прво место и вредне награде. На републичком такмичењу у пратњи наставника Ђорђа Димитрића ученик Милутин Павловић освојио је 4. место. Честитамо му на великом успеху! Школа је поносна!


Да имамо у школи и талентоване младе ликовне уметнике показала је и изложба у Интернационалном уметничком студију „Радован Трнавац Мића“ у Ваљеву, на којој су били изложени радови ученика Лазара Павловића 5. разред, Немање Илића 6. разред, Стефана Перића 8. разред. Такође, у оквиру Дечје недеље на ликовном конкурсу је похваљен и рад ученика 6. разреда Николе Настића у Центру за културу у Ваљеву.
Ипак, најдража нам је победа четворочлане породице Илић на Породичној квизијади у Ваљеву током Дечје недеље, на којој су Илићи освојили треће место.

чланови Новинарске секције

 

Пријава на страницу