OБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ/СТАРАТЕЉЕ

Category: Актуелности
Published on Thursday, 12 May 2022
Written by Djordje Dimitric

linijasiva

Поштовани,

Министарство просвете, науке и технолошког развоја иницирало је снимање часова припремне наставе, у циљу пружања системске подршке ученицима осмог разреда у припремама за полагање завршног испита.

Кроз систематизацију градива из српског језика, математике, физике, хемије, биологије, историје и географије, ученици ће имати прилику да још једном утврде стечена знања.

Часови припремне наставе биће емитовани сваког радног дана на РТС 2 каналу од 9. маја до 17. јуна 2022. године. Емитовање часова вршиће се у термину од 9.30 и од 13.00 часова према утврђеном распореду:

Понедељак – СРПСКИ ЈЕЗИК

Уторак - МАТЕМАТИКА  

Среда, четвртак и петак - редом ФИЗИКА, ХЕМИЈА, БИОЛОГИЈА, ИСТОРИЈА И ГЕОГРАФИЈА 

Такође, у оквиру пројекта Моја школа и сарадње са РТС-ом на интернет порталу РТС Планета - 8. разред - Moja школа (rtsplaneta.rs) налазе се часови које ученици осмог разреда могу користити у што бољој припреми за полагање завршног испита.

Циљ ових активности, поред системске подршке и унапређивању знања ученика, је и да цео процес буде организован на најбољи могући начин уз осигурање регуларности и квалитетног спровођења завршног испита.

У складу са Календаром активности за спровођење завршног испита на крају основног образовања и васпитања за школску 2021/2022. годину и пријемног испита и уписа ученика у средњу школу, завршни испит на крају обавезног образовања и васпитања биће одржан 27, 28. и 29. јуна 2022. године.

 

linijasiva

Обавештење за родитеље будућих ученика првог разреда за школску 2022/ 2023. годину

Category: Актуелности
Published on Monday, 21 March 2022
Written by Djordje Dimitric

 linijasiva

Обавештење о упису деце у први разред школске 2020/2021 можете прегледати и преузети путем следећег линка:

Обавештење за родитеље будућих ученика првог разреда

linijasiva

Светосавска атлетска трка у Ваљеву 2022. године

Category: Актуелности
Published on Sunday, 30 January 2022
Written by Djordje Dimitric

Са поносом вас обавештавамо да је ученица првог разреда Тамара Којић освојила 2.место учешћем у Светосавској атлетској трци која је одржана у Ваљеву 27.01.2022. године.

Све честитке Тамари!

Наша школа јој жели још пуно спортских успеха!

 

 

Пријава на страницу