ОШ ,,Сестре Илић" у гостима

Category: Uncategorised
Published on Friday, 05 February 2016
Written by Sanja Gnjato

linijasiva

DSCN9142

 8.10. 2015. били смо добри домаћини другарима из ОШ ,, Сестре Илић“. Њихов музички оркестар на челу са наставником музичке културе извео је за  нашу школу  мини концерт. Певали смо заједно, а након концерта остварена су и нова пријатељства.

ОПШИРНИЈЕ ОШ ,,Сестре Илић" у гостима

,,Безбедно у саобраћају“

Category: Uncategorised
Published on Friday, 05 February 2016
Written by Sanja Gnjato

linijasiva

cetvrta3

У оквиру сарадње наше школе  са другим школама, у  петак, 18.12.2015. године нашу школу посетили су ученици ОШ ,,Нада Пурић“ Ваљево. Они су  о оквиру свог пројекта ,,Безбедно у саобраћају“ одржали две радионице за ученике наше школе.

Ученици млађих разреда су присуствовали радионици ,,Пешак у саобраћају“, а ученици старијих разреда радионоци ,, Бициклиста у саобраћају“.

ОПШИРНИЈЕ,,Безбедно у саобраћају“

У сусрет Новој години!

Category: Uncategorised
Published on Friday, 05 February 2016
Written by Sanja Gnjato

linijasiva

20151229 115153 resizedЧекајући новогодишње и божићне празнике , ученици су заједно са својим наставницима украсили зидове и просторије наше школе. И ове године , као и претходних показали су своју маштовитост и креативност.Уз традиционално новогодишње дружење и караоке, ученици ће прославити крај старе и најавити долазак Нове године. 

ОПШИРНИЈЕ У сусрет Новој години!

Школа данас

Category: Uncategorised
Published on Wednesday, 27 January 2016
Written by Sanja Gnjato

linijasiva

Матична школа у свом саставу има шест издвојених одељења: Горња Буковица, Доња Каменица, Кацапа, Миличиница, Осладић и Убић.

Рад у свим школама се одвија у преподневној смени.У матичној школи настава почиње у 7:45, а у издвојеним одељењима у 8:00. Дежурство у свим школама обављају наставници, ученици и помоћни радници школе у оквиру 40-то часовне радне недеље. Школска библиотека броји фонд од 7 700 књига. У њој ради професор српског језика са укупно 50% радног времена, а у подручним школама те послове обављају наставници разредне наставе тог одељења.

Школска кухиња ради са 25% радног времена у сврси дистрибуирања ужине за ученике наше школе. Савет родитеља је донео одлуку да ученике наше школе ужином снабдева пекара „Коле“ Осечина. И ове школске године ОШ“ Милован Глишић“ самостално ће реализовати рад припремно-предшколског програма у 5 издвојенох одељења, док ће у издвојеном одељењу Горња Буковица бити оформљена предшколска група са 6 деце предшколског узраста у години пред полазак у школу. Специфични услови у издвојеним одељењима: Доња Каменица, Кацапа, Миличиница, Осладић и Убић са малим бројем деце (испод 5), велика разуђеност и неприступачност терена услови су да се припремно-предшколски програм остварује у поменутим неподељеним одељенима. Учитељи у неподељеним одељењима изводе ППП у тешким условима. Овакав рад уз недостатке има и предност, јер ће се деца лакше социјализовати и адаптирати, упознати учитеље и другове са којима ће учити и следеће школске године. ППП је почео првог наставног дана , 1.9.2015. године, и изводиће се до краја наставне године, 15.06.2016.године.

Број уписаних предшколаца -5 .

У школи ради продужени боравак, једна група ученика првог и другог разреда.

 

mapa skola

 

linijasiva

Пријава на страницу